Prezentare: flacon de 250 ml în care se găsește amestecul de substanțe în stare uscată. Pregătirea pentru aplicare se face prin adăugarea de apă de la robinet până la marcajul de pe flacon (punctul alb).
Aplicare: după prepararea siropului din zahăr se adaugă un flacon de INVERTOFIX la siropul produs din 50 kg de zahăr (indiferent de concentrație). Dacă se folosește pentru cantități mai mici de sirop se dozează cu păhărelul care însoțește flaconul, cu gradații de 5 ml; se folosesc 5 ml de INVERTOFIX pentru fiecare kg de zahăr folosit la producerea siropului
Utilizare: diferențiată în funcție de scopul hrănirii:
- Stimulativă (de primăvară): se recomandă un sirop „slab”, de concentrație 1:1, la temperatura camerei (aprox. 200 C) în care se adaugă INVERTOFIX, se amestecă și se așteaptă 8-12 ore înainte de a hrăni.
- Pentru completarea rezervelor de iernare (de toamnă): concentrația recomandată este de 3:2, siropul trebuie să fie călduț (maximum 450 C), în care se adaugă INVERTOFIX, se amestecă și se așteaptă 16-24 de ore înainte de hrănire.
Avantajele producerii de sirop invertit cu INVERTOFIX:
- Permite folosirea hranei provenită din zahăr de masă, soluție superioară celei produse din amidon
- Producerea siropului din materia primă aleasă de dvs. de calitatea și prețul pe care le decideți singur.
- Puteți prepara rapid și simplu sirop invertit oricând doriți și să îl dați albinelor proaspăt.
- Aveți flexibilitate în utilizare deoarece nu necesită păstrarea siropului în stare preparată timp îndelungat, vă puteți în schimb cumpăra din timp zahărul pe care îl considerați cel mai convenabil, ocupând un spațiu de depozitare mai redus decât siropul preparat.
- La iernare nu cristalizează în faguri.
- Invertire customizată în funcție de scopul hrănirii pentru eficacitate optimă.
- Eficiență mărită la stimulare.
- Preț cu până la 50% mai mic comparativ cu siropul invertit produs de marile firme specializate la aceeași calitate.