BeeVital

BeeVital

Despre noi - BeeVital

Filozofia noastră

 Scopul nostru este să oferim o abordare nouă și modernă a provocărilor apiculturii din zilele noastre prin furnizarea de produse care se potrivesc cu cele mai noi tendințe din agricultura de astăzi. Preocuparea tot mai mare din întreaga lume pentru siguranța alimentelor, îngrijirea și sănătatea animalelor, nevoia de a salva ceea ce a rămas din mediul intact sunt idei pe care le luăm în considerare în activitatea noastră, pe care le încorporăm în filozofia noastră. 
- Dipl.-Ing. Dominik N. Hohl, CEO BeeVital GmbH

Ce facem

Facem tot posibilul pentru a oferi apicultorului mijloace eficiente și sigure de a face față amenințărilor prezente și potențiale pentru sănătatea albinelor . Evitarea utilizării substanțelor chimice dure în produsele noastre și cercetarea metodelor alternative, sprijinirea apiculturii organice și a agriculturii, preocuparea pentru mediu și siguranța alimentelor sunt pietrele de temelie în filosofia și strategia noastră.
În secțiunea Produse găsiți soluțiile noastre actuale pentru sănătatea albinelor și multe altele.
Loc de producție
Loc de producție

istoria companiei

Compania a fost fondată de Werner G. Hohl la sfârșitul anilor '80, inițial ca o companie comercială de miere. Atunci când tranzacționa miere, Werner s-a familiarizat cu necesitatea apicultorilor de a avea grijă activ de sănătatea albinelor lor în ceea ce privește dăunătorii , în special Varroa A început să lucreze la soluții : în primul rând , acestea nu ar trebui să influențeze calitatea mierii și să fie eficientă , în același timp, în condiții de siguranță și ușor de utilizat și ar provoca nici un rău la mediului înconjurător 
Din 2002 , pe baza unei echipe mici, dar active , oferim soluțiile noastre apicultorilor din întreaga lume . Am început în Austria și ne-am mărit în mod constant prezența la 22 de țări.
Începând de astăzi BeeVital GmbH  este o  companie farmaceutică  cu birouri, producție și depozitare aproape de Salzburg,  Austria, producători contractuali în Austria, Germania și Olanda, cooperări cu companii din Elveția și SUA și parteneri de distribuție în multe țări și zone.
În secțiunea La nivel mondial , puteți găsi partenerul BeeVital cel mai apropiat de tine .
 
Vezi mai multe produse
Complex Apicol Veceslav Harnaj

Complex Apicol Veceslav Harnaj

POVESTEA NOASTRA

Ne cunoasteti de 50 de ani. Povestea noastra incepea in anul 1957, cand profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, apicultori impatimiti, infiintau Asociatia Crescatorilor de Albine. Era prima asociatie a breslei apicultorilor din Romania. In 1965, tot din planurile profesorului Veceslav Harnaj, era infiintat Combinatul Apicol Baneasa, sub numele nostru de astazi: Complex Apicol Veceslav Harnaj.

In Munchen in anul 1969 medalia de aur si premiul Intreprinderii “Agfa Gevaert” pentru filmul “Apis mellifica carpatica”, se acordau Profesorului Harnaj. Congresul Apimondia din anul 1971 aducea numeroase medalii de aur pentru: centrifuga cu 32 de rame cu transmisie hidraulica, tabloul automatizat de comanda al liniei de omogenizare a mierii, realizari ale Combinatului Apicol Baneasa.

In 1973 la congresul de la Buenos Aires mierea de salcam era premiata cu aur, singura distinctie de acest gen acordata vreodata unui sortiment de miere monoflora. Tot in 1973, crema Apidermin primea medialia de aur. Mierea de salcam continua sa fie premiata, ultima distinctie primita fiind Medalia de Aur la Congresul Apimondia de la Montpellier. In Montpellier in 2009 mierea de tei primea Medalia de Bronz. Mierea si produsele nostre continua sa stranga medalii si premii pana in prezent.

16 medalii de aur erau deja decernate in 1977 Profesorului Harnaj pentru conceptia constructiva si tehnologica a Combinatului Apicol de la Baneasa. Din anul 1991 Combinatul Apicol Baneasa devenea Complex Apicol Veceslav Harnaj, numele nostru de astazi, in onoarea celei mai mari personalitati a apiculturii romanesti.

Ducem mai departe traditia Profesorului Harnaj, facand beneficiile produselor apicole accesibile tuturor. Produsele noastre, apicosmetice, utilaje apicole, suplimente alimentare, au creat povesti intre mai multe generatii, si o traditie romaneasca cu renume mondial in domeniul apiculturii.

Vezi mai multe produse
DANY Bienenwohl GmbH

DANY Bienenwohl GmbH

Vezi mai multe produse
I.C.D.A

I.C.D.A

Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură reprezintă rezultatul mai multor sisteme de organizare pe care cercetarea apicolă le-a cunoscut de-a lungul evoluției sale.

PRIMUL STADIU s-a derulat în perioada dintre anii 1930-1957. Prima instituție de profil în cercetarea apicolă românească s-a înființat în anul 1930 cand o secție de apicultură s-a stabilit în cadrul Institutului Național de Zootehnie din București sub conducerea marelui specialist Dr Florin Begnescu (1880-1949), promotor al cercetării științifice apicole. O mențiune specială trebuie acordată și activității desfășurată în cadrul Secției de Zootehnie a Institutului pentru Cercetări Agricole (ICAR) unde exista deja un laborator de apicultură ca urmare a eforturilor depuse de Dr. Baicoianu, laborator care a funcționat între anii 1939-1942.

AL DOILEA STADIU îl reprezintă perioada 1957-1974. In anul 1957, la inițiativa Ing. N. Foti, s-a înființat Stațiunea Centrală de Apicultură și Sericicultură, aceasta fiind rezultatul unificării celor două domenii de activitate într-o singură instituție – de apicultură și sericicultură, ce funcționau deja în cadrul Institutului de Cercetări Agronomice.
În 1971, în cadrul Asociației Crescătorilor de Albine din România s-a înființat de asemenea un Centru de Studii, Proiectare și Învățământ Apicol.

AL TREILEA STADIU în evoluția I.C.D.A. a început în 1974 și continuă și azi.
Cel mai important moment în cercetarea apicolă românească s-a înregistrat în iunie 1974 când s-a înființat Institutul de Cercetare și Producție pentru Apicultură, reunind Stațiunea Centrală pentru Apicultură și Sericicultură cu Centrul de studii, proiectare și învățământ apicol ce aparținea Asociației Crescătorilor de Albine din Romania. Acest moment istoric se datorează profesorului dr. ing. Veceslav Harnaj (1917-1988) președinte al APIMONDIA (1965-1985) și președinte al Asociației Crescătorilor de Albine din România (1957-1982).

Funcționând într-o clădire nouă aparținând A.C.A. din România, dotată cu o bază materială foarte bună și echipe de cercetători de înaltă valoare, I.C.P. Apicultură a devenit în scurt timp un institut de referință în diverse specialități apicole cu o activitate științifică complexă. Sub conducerea prof. dr Veceslav Harnaj, președinte al ACA România si al APIMONDIA, activitatea de cercetarea institutului a fost structurată pe subdomenii, asemănător structurii organizaționale a APIMONDIA: Genetica și ameliorarea albinelor, Tehnologii apicole, Resurse melifere și polenizare, Chimia și tehnologia produselor apicole, Apiterapie, Patologie apicolă.

În anul 1997, pe fondul noii legislații apărute și transformărilor din sistemul economic și de cercetare românesc, I.C.P. Apicultură a devenit S.C. INSTITUTUL DE CERCETARE DEZVOLTARE PENTRU APICULTURĂ S.A., unitate de cercetare-dezvoltare de drept privat, din structura ASOCIAȚIEI CRESCĂTORILOR DE ALBINE DIN ROMÂNIA, a cărei structură și obiective au rămas și continuă și astăzi.

Vezi mai multe produse

Lista marci

Lista marci

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!